Vlora Citaku ”dridhë” Serbinë me ndihmën që i dha Vjosa Osmanit me reagimin ndaj deklaratës së Aleksander Vulin !

Vlora Citaku ”dridhë” Serbinë me ndihmën që i dha Vjosa Osmanit me reagimin ndaj deklaratës së Aleksander Vulin ! Vlora Citaku i ka rea guar ministrit te Brend.shem te Serbise, Aleksander Vulin, pasi tha dekla rata fyese per presi.denten e Kosoves, Vjosa Osmanin. Vlora Citaku permes pos.timi ne llogarine e saj ne Twitter, i ka […]

Continue Reading

Vjosa Osmani ”dridhë” gjithë vendin me këtë mbrojtje të Hashim Thacit në intervistën e saj për gazetën Gjermane !! Askush nuk guxon ta ofendojë Thacin…

Vjosa Osmani ”dridhë” gjithë vendin me këtë mbrojtje të Hashim Thacit në intervistën e saj për gazetën Gjermane !! Askush nuk guxon ta ofendojë Thacin… Vjosa Osmani ka the ne se askush nuk duhet ta qu.aje ish-presidentin Hashim Thaçi “zagar te ameri kaneve, pavaresisht dalli.meve politike qe kane pa sur. Kete dekla rate, Osmani e […]

Continue Reading

Aleksander Vucic hallakat gjithe Serbine me deklaraten e tij tronditese per liberalizimin e vizave te Kosoves !! E papritur ishte kjo…

Aleksander Vucic hallakat gjithe Serbine me deklaraten e tij tronditese per liberalizimin e vizave te Kosoves !! E papritur ishte kjo… Presi denti i Serbise, Alekan.der Vucic ka deklaruar se e mbeshtet libera lizimin e vizave per Kosoven. Po me entu ziazem dhe une nuk do te shpje.goje arsyet, deklaroi Aleksander Vucic mbre me. Ai […]

Continue Reading

Mediat Serbe trazojnë gjithë Serbinë në këmbë me këtë që zbuluan !! Greqia ka presion të shumtë të njohë Kosovën dhe kjo do të…

Mediat Serbe trazojnë gjithë Serbinë në këmbë me këtë që zbuluan !! Greqia ka presion të shumtë të njohë Kosovën dhe kjo do të… Me diat serbe edhe sot shkru.ajne se Greqia, nen presione te shu mta do te njoh shtetin e Kosoves, dhe keto u nxi ten nga deklarata e Mini.strit te Jashtem Grek […]

Continue Reading

Angela Merkel ”hallakat” gjithë BE-në me goditjen e saj për liberalizimin e vizave të Kosovës !! Ja cfarë i kërkoi…

Angela Merkel ”hallakat” gjithë BE-në me goditjen e saj për liberalizimin e vizave të Kosovës !! Ja cfarë i kërkoi… Ta kimi virtual i ftu.ar nga kancelarja Angela Merkel me lide ret e Ballkanit Perendimor dhe BEne, beri qe gji.tha palet te kerkojne per shpejtimin e integrimit te rajo.nit ne Bashkimin Evropian. Ndersa tani Albin […]

Continue Reading

LAJMI FUNDIT / Kryeministri me i ri i Izraelit me nje leter per Albin Kurtin! Nuk do ju besohet se per cfare behet fjale

Krye.ministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pranuar sot një letër nga kryeministri i ri i Izraelit, Naftali Bennett, si për.gjigje për letrën që Kurti ia kishte dërguar atij para disa javësh. Në këtë letër, Bennett e fale.nderon Kurtin në emër të Qeverisë së tij për hapjen e ambasadës së Kosovës në Jerusalem. “Në emër të […]

Continue Reading