Nuse si kjo nuk kemi parë kurr, shikoni sa energjike është e ”kallë” darsmen

LAJME

Kësi nuse nuk keni parë asnjëherë, tejet energjike e ‘kallë’ dasmën- VIDEO

Kësi nuse nuk keni parë asnjëherë, tejet energjike e ‘kallë’ dasmën- VIDEO

Videot e nuseve që vallëzojnë janë zakonisht “të qeta” dhe të bukura.
Mirëpo, kemi edhe raste kur nuset janë pak më “të gjalla” dhe “të çm end ura”.

Një video në Facebook shfaq vallëzimin e rrallë të një nuseje me tupanë.
Për më shumë, ndiqeni videon.

https://www.facebook.com/watch/?v=1785821524868145