NUK DO E BESONI/ LDK-se i erdhi fundit sa duket, ja kush dhane doreheqje

LAJME


NUK DO E BESONI/ LDK-se i erdhi fundit sa duket, ja kush dhane doreheqje
Kreu i kom,unes së Gjilanit Lutfi Haziri ka shumë gjasa që sot të dorëhiq,et nga posti i të parit të Gjilanit.

Kështu ka lënë të nënkuptohet vet Haziri përmes një stat,usi në Facebook.

“Kjo është arritur sot pas aktit të tër,heqjes se Isa Mustafës nga pozita e kryeta,rit dhe nga tash është hapur rruga për mobil,izimin politik dhe zgjed,hje të jashtëzak,onshme të LDK’sëPo ashtu, edhe ne në Gjilan nga sot do të veprojmë njëjtë. Debati i brendshëm do të përc.illet me larg,imin e dobësive tona që shkakt,uan pakënaqësi te qytetarët dhe votuesit”, ka shkruar Haziri.

Ndërkohë zhvillime te reja pri.ten nesër në Gjilan. Atje Haziri ka thir,rur në një tubim urgj.ent kryesinë e LDK-së në orën 17:00. Kështu është raportuar dje në media.

E Krye.tari i Gjilanit, Lutfi Haziri, njëherësh edhe kryetar i degës së LDK-së në Gjilan, nëpër,,mjet një statusi në Facebook, ka thënë se asnj,ëherë më parë në historinë e LDK-së nuk ka ndo.dhur që Kryetari, Nënkry.etari, Sekretari dhe Kryesia, të japin dorëheqje për shkak të rezultatit zgjedhor.