Nëse i kafshoni thonjtë jeni intelegjent,mesoni arsyet…

LAJME

Kafshimi i thonjve është një zakon që fillon në fëmijëri, disa persona e kalojnë këtë zakon teksa rriten, por disa do ta kenë të gjithë jetën.

Shumica rriten duke menduar se është zakon i keq, prandaj përpiqen që ta tejkalojnë. Por mesa duket ky zakon nuk është diçka e keqe por tregon disa fakte interesante për ty.

Kafshimi i thonjve do të thotë se jeni perfeksionit, sipas një studimi. Personat që kafshojnë thonjtë zakonisht punojnë shumë.

Ajo gjithashtu do të thotë se jeni më i zgjuar sesa mendoni. Personat që kafshojnë thonjtë zakonisht janë të shpejt, koncentrohen shumë dhe gjejnë zgjidhje më shpejtë se personat e tjerë.

Mungesa e durimit gjithashtu i shtynë njerëzit që të kafshojnë thonjtë. Nëse bëhet zakon, do të keni problem që ta tejkaloni nëse jeni person me pak durim.

Stresi e nxitë kafshimin e thonjve gjithashtu. Kjo mund të thotë se nuk jeni të kënaqur për momentin dhe keni pritshmëri të mëdha për veten, nëse nuk arrini qëllimet ju zhgënjeheni shumë ne vete. /