Nena e hedh voglushen nga kati i dyte per ta shpetuar nga zj.arri, ajo vet vdes nga tymi. Video qe te rreqeth mishin / VIDEO

LAJME

Nena e hedh voglushen nga kati i dyte per ta shpetuar nga zj.arri, ajo vet vdes nga tymi. Video qe te rreqeth mishin / VIDEO

Nena e hedh voglushen nga kati i dyte per ta shpetuar nga zj.arri, ajo vet vdes nga tymi. Video qe te rreqeth mishin / VIDEO

Nuk ka dashuri më të fortë se dashuria që një nënë ka për fëmijën e saj. Shumica e nënave do të bëjnë gjithçka që munden për t’i mbajtur fëmijët e tyre të sigurt. Edhe nëse do të thotë që ajo po e vë jetën e saj në vijë, ajo do ta bëjë. Kjo është ajo që bën një nënë. Quhet instinkt i nënës. Nënat mund të gjejnë forcë të jash tëzakonshme kur u nevojitet kjo për të shpëtuar jetën e fëmijëve të tyre. Shelby Ann Carter është një nga këto nëna.

Shelby Ann Carter nga Wyoming, IL lindi vajzën e saj në janar 2017, kur ajo ishte 20-vjeç. Ajo ishte e re, por ajo dhe i dashuri i saj nuk mund të ishin më të lumtur kur mirëpritën shtimin e ri në familjen e tyre. Ajo e quajti vajzën e saj të vogël, Keana, dhe ajo vërejti vazhdimisht tek ajo vajzë. Ajo gjithmonë thoshte se e dinte që kishte lindur për të qenë nënë.

Shelby po qëndronte në shtëpinë e nënës së saj në 30 janar. Asaj i pëlqente të ishte në shtëpinë e nënës së saj dhe Keana e kishte gjyshen që të ndihmonte të kujdesej për të. Të qenit në shtëpinë e nënës së saj i dha Shelby një shans të relaksohej dhe pak dhe të flinte më shumë gjatë natës. Në 30 janar, shtëpia u do gj nga z ja rri.

Shelby ishte në katin e dytë me vajzën e saj kur shp ër theu zj arri. Shtëpia ishte e vjetër, gjë që bëri që zj arri të përhapet shumë shpejt. U desh më pak se një minutë që kati i dytë të përfshihej në f la kë. T ymi ishte shumë i dendur, dhe shtëpia ishte e errët, dhe Shelby e dinte se ajo nuk do të ishte në gjendje të dilte nga shtëpia. Ajo nuk mund të shihte, nuk mund të merrte frymë, por duhej të bënte diçka. Si nënë, i takonte asaj të përpiqej të shpëtonte jetën e vajzës së saj. Edhe nëse nuk mund të shpëtonte të vetën, ajo duhej të shpëtonte e foshnjës së saj.

Për fat të mirë, vendi i makinës së Keana ishte lart me Shelby. Ajo kapi vajzën e saj dhe e lidhi atë në vendin e makinës bukur dhe të sht rënguar. Ajo vuri një batanije mbi kokën e foshnjës së saj dhe h odhi sediljen e makinës nga dritarja e katit të dytë mbi tokë. Vajza e vogël doli nga dritarja me mbrojtjen e sediljes së saj të makinës.

Kur kamionët e zja rrit mbërritën në vendngjarje, shtëpia u përfshi nga fl ak ët. Një nga zjar rfikë sit e parë në vendngjarje pa diçka që binte nga dritarja kur ata u tërhoqën. Ai u ho dh nga kamioni dhe u pë rp las. Ai pa që Keana ishte e lidhur në sediljen e makinës dhe ajo dukej se ishte mirë. Ishte një mrekulli.