Ndryshojnë rregullat?/ Shqipëria do mbyllet në orën 20:00?

LAJME

Ndryshojnë rregullat?/ Shqipëria do mbyllet në orën 20:00?

Ndryshojnë rregullat?/ Shqipëria do mbyllet në orën 20:00?

Ky vendim pritet që të k onfirmohet, por deri më tani është bërë me dije se propozimi është shtruar edhe për shkak se te afrimit të festave të fundivitit dhe rr ezikut që ekziston për mbushjen e bareve dhe restoranteve për të festuar

Keshtu Anët arët e Komi tetit Tek nik kanë propozuar që të ulet ora policore dhe ne kete menyre vete anë tarët e Kom itetit Tek nik kanë propozuar mbyllja te behet jo me që nga ora 22:00, por ora policore të zbrësë në 20:00, duke mbyllur dy orë më herët Shqipërinë.

Deri më tani, ora policore vazhdon te jetë nga 22:00 deri në 06:00. Kom iteti Tek nik, në daljen e fundit pu blike bëri me dije se kjo javë do të jetë përfundimtare për marrjen e masave të reja.

Mirepo nga ana tjetër, numri i të infektuarve sa vjen e rritet, duke shënuar sot 12 humbje jete dhe 879 raste të reja me Covid-19.