Nderron jete nje familje shqiptare në një Aksident të ‘rëndë’ diku në Gjermani , ja nga jane…

LAJME


Një Familje shqiptare ndërroi jetë në një Aksident të ‘rëndë’ diku në Austri, janë nga…Sot ne oret e hershme ne afersi te Vienes thuhet se kane nderruar jete nje familje shqiptare, mirepo nuk dihet ende sigurt, vozitesi i makines tjeter thuhet te ishte i dehur.

Në afersi te Vienes nje familje shqiptare u perfshi në një Äksidènt ku humbi familjaret ata ishin 4 antare dhe te gjithe mbeten ne vend.Sipas informacioneve te portalit ata jane nga maqedonia. Per cdo te re do ju informojme.