Nderron jete nje familje shqiptare në një Aksident të ‘rëndë’ diku në Gjermani , ja nga jane…

LAJME

Sot rreth orës 7 e 30 të mengjesit 1 familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela D dhe pronari jetoi ne Dusseldorf te Gjermanise.

Komento Ngushllime Familjes