Nderron jete cifti shqiptare ne nje aksi’ dent te rende afer Zurich ne Zvicerr, Ja nga ishin.

LAJME


Kome,nto me Ngu’shllime sepse familjaret e tyre jane duke ndjekur kom’entet ti ndihmojme se paku me ngu’shllime.
Një cift shqiptare ndërroi jetë në një Aksi’ dent të ‘rëndë’ diku në Zurich, janë nga Maqedonia. Sot ne oret e he.rshme ne afersi te Vienes th.uhet se kane nderruar jete nje fam.ilje shqiptare, mir.epo nuk dihet ende sigurt, vozitesi i makines tjeter thuhet te ishte i dehur. Cifti shqipetare thuhet te kete lene prapa 3 femije te vegjel.

Në afersi te Zurich nje cift shqiptare u perfshi në një Äksi’dènt ku humben je,ten ata ishin 5 antare dhe tani femijet mbeten jetim.Sipas informacioneve te portalit ata jane nga maqedonia. Per cdo te re do ju informojme.
Kome,nto me Ngu’shllime sepse familjaret e tyre jane duke ndjekur kom’entet ti ndihmojme se paku me ngu’shllime.