Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shume femije..

LAJME

Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shume femije..

Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shume femije..

Lajm i mire ku ka rënë dakord për një paketë të re stimulimi të brendshëm të mërkurën me vlerë 130 miliardë euro.Madje më e lartë se shuma maksimale që pritej më parë eshte nje ndihme per te gjithe dhe nje shprese per vendin.

Angela Merkel thote se:“Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitet 2020/2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive.