Nami ne rrjet !! Askush nuk po e di si quhet kjo lule? Shëron shumë sëmundje …

LAJME


Askush nuk po e di si quhet kjo lule? Shëron pothuajse të gjitha sëmundjet e mushkëriv

Kollë, bronkit, dhimbje të fytit, por edhe të stomakut i shëron mëllaga.
Nëse keni lëkurë tepër të thatë për shkak të të ftohtit, sërish mëllaga mund t’i lehtësojë shenjat, sepse prej saj përftohet një pije me 1 mijë virtyte. /

Ata që preferojnë që të pinë çajra bimorë, me siguri do ta kenë hasur shpesh mëllagën si një nga përbërësit më të suksesshëm kundër shenjave të bronkitit dhe të të ftohurit, në pijen e nxehtë.