Mos beso po deshe/ Viti juaj i lindjes e parashikon fatin tuaj sakte, ja si e lexoni

LAJME


Mos beso po deshe/ Viti juaj i lindjes e parashikon fatin tuaj sakte, ja si e lexoni
Si ta bèni sáktë këtë tèst?

E gjítha lídhet vetëm me numrín e fùndit të vitit ku ju kèni ar.dhur në jetë për shèmbull : Në rástín se ju kèni líndur në vitin 1979, ju në këtë artík.ùll dùhet që të lèxòni páráshíkimín për numrin 9.

Edhe njëherë, nëse ju kèni ardhur në je.të në vitin 1979, ju dùhet të shíkòni vètëm páráshíkímin e numrit në që është më pòshtë.

Le të fíllòjmë athère me të gjítha párásh.íkimet nga numri 0 dhe deri tek numri 9.

Për ju që ju mbáròn me zero, e kèni k.ëtë numër si një zánáfíllë në jetën tuaj dhe për ju do të víjë një ndryshim shumë i madh dhe një rrítje èkònòmike që do t’ju sígùròjë të ardhmen e begátë.

Bèsòni më shumë se në jetën tuaj do të ndòdhín mrèkùlli dhe mòs hárr.òni dátën 15 mars se një dèshirë do ju plòtësohet.

Për ju që keni numrin 1, do të thòtë se pas 20 ditë.sh një ëndërr apo një lùtje juaj shumë e madhe do të bèhet reálitet. Ju dùhet që të pránoni çdo mírèsi që ju hýn në jetë.

Nèse deri më sot kèni pásur disa ditë shu.më të vèshtira që ju kánë kríjuar vùájtje, ato do të lárgòhen pas 10 ditësh.

Ditë shumë të mira dhe të lùmtùra víjnë jo vetëm pë.r ju por më shumë edhe për fámíljarët tuaj.

Atyre që u mbáròn me numrin 2, do të dùh.et që t’i hápin sa më párë dyert fatit të mbarë pasi në një kohë rèkòrd në jetën e tyre do të ndòdhë një ndryshim i madh i fíná.ncave.

Thùhet se për ju data 23 shkurt do të sjè.llë një lajm të mirë për shèndètin tuaj dhe vetëm 10 ditë më pas do të kùròrèzoheni me një dashùri.

Ata që u mbáròn me numrin 3, prej një kohe të gjá.të po lùten për një ëndërr të madhe që do t’u pèrmírësònte jetën. Universi i ka dègjùar lùtjet e tua!

I gjíthë bèsími dhe dùrimi jot do të mbáròjë në fíl,lim të prillit ku deri atherë 2 dëshira të mëdha ju plòtèsohen.

Fínáncat tuaja do të jenë në gjèndje fántástike deri në fù,nd të vitit ndërsa këto kohë do të dègjòjnë veshët lajme shumë të mira që ju lídhín me energjínë pozítíve dhe shèndètësore.

Ata që kanë numrin 4, ka një kèshíllë shumë të árt,ë sepse ju në kòhët e fùndit kèni fituar shumë të mira me lèk, por po i hárxhòni në një mënyrë jo të dùhur. Kèshílla juaj është të trègòni kùjdes!

Universi do t’ju hèdhë shumë fat të mb,árë deri në fùnd të vitit por ka ardhur koha që të plánífíkoni jetën tuaj dhe nèse nuk híqní dorë nga blèrjet e kòta, shpèjt do mbètèni pa lèk.

Atyre që viti u mbáron me num.rin 5, kanë pèrj tuar një sítùatë jo të mirë brenda fámíljes dhe një shèrr i madh i ka kápur për një kohë të gjatë. Kjo ju ka shkáktùar strès.

Epo, lájmi më i mirë ësh.të se që nga sot e deri në fùnd të 2021 ju nuk do njíhni më asnjë sítùatë strèsùèse në shtëpi. Ju e mèrítoni këtë sepse nga shpí,rti juaj dèl vetëm dashùri dhe ju do të shèròni gjíthçka.

Javët e párá të marsit do të jenë ditët tu,aja me më shumë fat dhe nga muajt e verës do të përmírèsoni edhe fínáncat tuaja.

Për ata që kanë numrin 6, do ta shíjòni sa më sh,umë jetën tuaj aktuale pási në të ardhmen tuaj do të ndíjë e gjíthë rruga dhe do t’ju lárgòhen edhe ato pèngè,sa të pakta që ishin.

Për të gjíthë ju në datën 20 shkurt Unive,rsi do të lèshòjë një valë të madhe me energjí shumë pozítíve dhe kjo válë e bèkùar do të jetë afër ju deri në datën 26 nënt,or për një kòtë të gjatë.

Vála e energjísë që ju vjèn do të pèrd,òret si një mbùròjë për t’iu mbájtur lárg nga syri i kèq dhe të gjítha lígèsitë që mùnd t’ju víjnë nga ata që nuk ua dù,an të mírën.

Ata që kanë në fùnd numrin 7, do të ndíhen si njer,zít më të lùmtùr në botë pasi ky numër njíhet si një nga ata që sjèllin më shumë fat në botë.

Ajo që do t’ju lèzètojë më shumë është se numri 7 lí,dhet me 7 ëndrrat më të m,ëdha që ka shpírti juaj dhe gjatë 2021 ato do të kthèhen në realitet.

Dhe ajo që do t’ju bèjè që të lùmtùroh,eni është fakti se pas 25 dit,ësh dëshira e madhe që mùnd tju víjë ju lídhet me fínáncat.

Për ata që ju mbáron me numrin 8, kèshí,lla më e madhe është se ju për 30 ditët që do të víjnë duhet që të kèni shumë kùjdes nga një persòn i afèrt që po i tèn,tòn të gjítha mënyrat për të të pèngùar në jetë.

Gjatë kësaj kohe zgjídhni një fatsjèllës dhe të pak,tën deri në fùnd të príllit mbájeni me vete.

Gjíthashtu për një kohë të gjátë të gjitha ën,drrat e tua dhe planet që ke bèrë për të ardhmen mòs i ndáj me askënd sepse nuk i díhet se kush do t’ju bèjè kèq.

Dhe në fùnd atyre që u mbáron me numrin 9, Univ.ersi ju sjèll mesazhín që ju do të mèrrni gjíthçka që mèritoni vetëm pas 2 muajsh ndáj dhe gjátë kësaj kohe trègòni akoma më shum.ë dùrím, bèsím e dashùri.

Një sùrprízë shumë e madhe do të të ndòdhë pas 7 dit.ësh dhe më pas jeta juaj do të shkòjë váj ndáj dhe jetojeni plòt dashùri dhe mòs u shqètèsoni për asgjë për të ár.dhmen tuaj.