Mjeku popullor Burdushi e tregon saktë cfarë do ndodhë me secilën Parti…!!

LAJME


Mjeku popullor Burdushi e tregon sakte sa do marrin me perqindje secila Parti…!!
Burdushi e tregon saktë, sipas tij LVV do të jetë në pushtet me Albinin Kryeminister.

Mjeku i njohur popullor, Hysni Peqani i njohur me nofkën, “Burdushi” ka thënë se VV ka mundesi koalicion me partine e Ramush Haradinajt AAK.
PDK sipas tij do marre 18 % te votave.
LDK sipas tij do marre 16 % te votave.
AAK do marre 7 %.
Kurse NISMMA nuk e kalon pragun me 4 %.
Dhe fituesi i zgjedhjeve do jet LVV me 41 %.