Mihrije Braha : “Qato Banesat E Halil Kastratit Se Kan Vleren As Sa Mercedesi Djalit Tem.”.

LAJME

Mihrije Braha : “Qato Banesat E Halil Kastratit Se Kan Vleren As Sa Mercedesi Djalit Tem.”.

Mihrije Braha “Qato Banesat E Halil Kastratit Se Kan Vleren As Sa Mercedesi Djalit Tem.”.

Mihrije Braha “Qato banesat e Halil Kastratit se kan vleren as sa Mercedesi djalit tem.”Mihrije Braha shpesh njihet per po lemikat e saja dhe deklarat at sh okuese qe i ben si ne lidhej me sh ou bizin po ashtu edhe me jeten p rivat.Keshtu se fundmi ajo ishte e ftuar ne emision tek Rudina Magjistari dhe duke folur per jeten pr ivate ajo tregoi edhe per jeten profesionale si dhe ate prvivate.Ajo reagoi ndaj humanistit Halil Kastrati i cili sefundmi kishte nje po lemik me Naim Abazin burrin e saj.