Meri Shehu: Pritni 6 shkurtin! Fati ju desh shumë, ja shènjat nám të bèkùara

LAJME

Një shprehje e vjètër thotë që të gjíthë njerzít fatin e jetës së tyre duhet ta bèjnë vetë dhe kjo është shumë e vèrtètë, por në të njèjtën kohë të gjíthë ne kèmi nèvòjë për ndíhmën e Universit.

Secili prèj nesh ka një fat të mirë ose të kèq, por në çdo kohë sído që të síllemi, fati mùnd të jetë në kráhun tonë dhe të na mbèshtesë për një kohë shumë të madhe të jetës tonë.

Dhe nëse kjo na ndòdh, atherë ne të gjíthë themi se e ardhmja jonë po ècën në hápat e dùhura dhe se jeta jonë është shumë e qètë dhe e bùkur.

Dhe kështu e qètë dhe e bukur do të jetë edhe jeta e këtyre 5 shenjave që trègon páráshíkimi i sotëm të cilat do ta shíjojnë sa më shumë ardhjen e muajit shkurt sepse do të márrím më shumë në jetën e tyre.

Ne shprèsòjmë që edhe shenja juaj të jetë në listë, por më për shumë, zbùloni tani fátlùmët më të shumtë të muajit shkurt.

Nga fíllimi i muajit dhe deri më 6 shkurt, për Lùanët do të jetë një muaj sùksèsi dhe për ju do t’ju bèhen dëshirat reálitet dhe do t’ju rríjë në krahë ky fat i mbárë.

Ku do të kèni më shumë fat? Epo, bèhuni gati të mèrrni lajmin më të madh pasi do t’ju ècë mbárë vetëm tek fínáncat. Edhe ata që nuk e kánë një lídhje do të mùnd t’i jápin fùnd bèqárísë dhe të ndrýshòjnë státus.

Edhe për njerzít e Pèshores do të víjë períudha më e mirë e jetës së tyre pasi dùhet të mbájnë mènd dátën 8 shkurt që fati i sjèll një vend të ri në punë dhe një págesë stábël dhe shumë e májme.

Edhe në fùnd të muajit shkurt do t’ju ndjèkín sùrprízat sepse një lájm i mbárë që ju lídh me një ávèntùrë jashtë vendit do të kthèhet në reálitet për ju dhe fámíljen tuaj.

Edhe pse kèni prítùr gjatë, ju të Pèshqvè do të pèsòni ndrýshímin më të madh në 10 ditët e párá të muajit shkurt, ku fati fínáncíar ju gáránton rrítjen që ju shumë e kèrkònit.

Nëse nuk jèni në një lídhje dhe jeni bèqár, ju do të dùhet të kòntròlloni emòcíonet dhe dùhet që të shprèhni sa më shumë ndjènjat pasi pèrbállë do ju shfáqet një person i ëmbël që është mùndësía juaj më e mirë.

Nëse keni líndùr Akrèp ju do të hídhèni nga qèjfi sepse në 13 shkurt ju do t’i jèpni fùnd punës tuaj të lòdhshme dhe do të ngríhèni në një pòst më lárt që jo vetëm ju bèn shèf, por edhe jua mbùsh llògárinë bánkáre me një shumë që do t’ju hèqè të gjítha strèsèt e bòrxhèt.

Një person që ka ndjènja për ju do t’ju afròhet pak më shumë këtë períudhë dhe në 14 shkurt së bashku me të, është mòmenti më i mirë t’i jèpni bashkë fùnd bèqárísë.

Për ju të líndùrit Dásh dhe Gafòre në datën 18 shkurt do të lùmtùroheni sepse síklètet që ju lídhín me shèndètin dhe párátë do të gjèjnë një zgjídhje shumë të shpèjtë dhe nuk ju kthèhen më prápá.

Nëse këtë vit 14 shkurti ju káp bèqár, në 15 shkurt ju dùhet me çdo kusht të hápni sytë mirë sepse do t’ju jèpen shumë mùndèsi dhe njòhje të reja dhe do të kèni 1 vit kohë për të vèndòsùr për të ardhmen tuaj.