Melihate Termkolli i reagon ashper Bekim Jasharit !! Te kesh kujdes me vlerat dhe…

LAJME

Anë.tarja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Melihate Tërmkolli, ka kritikuar kryetarin e Skenderajt, Bekim Jashari.
Tërmkolli, nëpërmjet një pos.timi në ‘Facebook’, ka thënë se Jashari me veprimet e fundit ka vendosur ta dëmtojë anën më të ndritshme të fami.ljes heroike Jashari.

Këto kritika nga ish-deputetja e LDK-së vij.në pasi kryetari Jashari u takua me Mahmoud Alnajadi, drejtor për Ballkanin nga Komiteti për Evropë dhe Ame.rikë në Kuvajt.

“Punën e Serbisë e Rusisë po e kryejnë “bedelët” isla.mikë këtu. Këta po ju vënë në gjumë aq sa gati nuk e patë Vuqiçin para pak kohe kur dashti të hyjë mes për mes Pre.kazit! Kujdes, me vlerat dhe identitetin kombëtar! Bekimi dhe të gjithë!”, ka shkruar mes tje.rash ajo.

Ja shkrimi i Melihate Tër.mkollit:

Bekim Jashari, Kryetari i Sken.derajt, me sa po shihet ka vendosë me dëmtu anën më të ndritshme të familjes heroike Jashari: Iuf.tën e sakrificën për liri e identitet kombëtar!

Dhe punën e sakrificën tonë si Kosovë e shqip.tarë! Punën e Serbisë e Rusisë po e kryejnë “bedelët” islamikë këtu. Këta po ju vënë në gjumë aq sa gati nuk e patë Vu.qiçin para pak kohe kur dashti të hyjë mes për mes Prekazit! Kujdes, me vlerat dhe identitetin kombë.tar! Bekimi dhe të gjithë!