Lutfi Haziri e con vendin në këmbë, Jep lajmin ”bom’bë” ja cka paralajmëron të ndodhë në Kosovë… !!

LAJME


Lutfi Haziri e con ve,ndin kembe, Jep lajmin bom’be ja cka paralajmeron te ndodhe ne Kosove… !!
Në kohën kur Isa Mustafa ka dhënë dorë.heqje nga ,posti i kryetarit të LDK-se, në opin,ion po qark,ullojnë tre emra të mund.shëm për kryetar partie.

E ata jane: Lutfi Haziri, kryetar aktual i Gjila,nit, Kujtim Shala, ish-nënkry,etar Kuvendi dhe ish- zëvendëskryeministër dhe emri i ish- mini.strit Lumir Abdixhiku, raporton Gazeta Blic.

Ndonëse asnjëri nga treshja favorite per ta zëvend,ësuar Isa Mustafën ende nuk e kanë deklar.uar publikisht ambicien e “madhe”, zyrtarë të LDK-së, të afërt me Haz,irin kanë një paralaj.mërim..

Lul Mustafa, i cili ës,htë pjesë e kabi.netit Haziri në Gjilan teksa ka pos,tuar në Facebook një foto të Haz,irit, ai ka vendosur mbis,hkrimin “diçka e madhe po vjen”, pa dhënë detaje nese she.fi i tij mund ta marrë dre,timin e partisë.

Ndryshe, Isa Mustafa dje së bashku me Krye.sinë ka dhënë doreh,eqje per shkak të rezultatit rë dobët që LDK, ka marrë në zgjed,hjet e 14 shkurtit, duke dalë vetëm 13%, rezul.tat ky më i dobëti që nga koha e them,elimit të këtij subj.ekti politik.

Dorëheqja e Mustafës është vler.esuar si e vonuar, raporton Gazeta Blic.

Anëtarja e Këshillit të Përgj,ithshëm të LDK-së, Melihate Tërmkolli për Gaz,eta Blic ka aku,zuar treshen: Fatmir Sejdiu, Isa Mustafa e Vjosa Osmani për shkatë.rrimin e partisë di,kur më të madhe- në vend.