LDK-ja e thërret Osmanin për foto të përbashkët, krejt çka i jep ajo janë “dy gishtat” e Rugovës, shikoni pamjet

LAJME

LDK-ja e thërret Osmanin për foto të përbashkët, krejt çka i jep ajo janë “dy gishtat” e Rugovës, shikoni pamjet

LDK-ja e thërret Osmanin për foto të përbashkët, krejt çka i jep ajo janë “dy gishtat” e Rugovës, shikoni pamjet

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani ka ngritur dy gishta në përfundim të seancës së jashtëzakonshme, ku u votuar dhe miratua buxheti i vitit 2021.

Ajo bëri simboli e Ibrahim Rugovës, pas thirrjes së LDK-së për t’iu bashkuar në fotografinë e përbashkët.

Por megjithatë Vjosa nuk iu bashkua subjektit aktual në të cilën për një kohë ishte nënkryetare, por krejt çka ju dha ajo janë dy gishtat lartë- simbol i presidentit Rugova.

Vjosa Osmani ishte larguar nga LDK-ja.

https://www.facebook.com/watch/?v=129577292224324