LAJMI I FUNDIT:Ndahet lajmi shumë i hidhur për nënën e ish Presidentit Hashim Thaçi

LAJME

LAJMI I FUNDIT:Ndahet lajmi shumë i hidhur për nënën e ish Presidentit Hashim Thaçi

LAJMI I FUNDIT:Ndahet lajmi shumë i hidhur për nënën e ish Presidentit Hashim Thaçi

Sipas informacioneve për mediat kosovare, e ëma e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, është infektuar me virus.

Hyra Thaçi është shtuar në Klinikën Infektive në QKUK dhe se gjendja e saj shëndetësore paraqitet e qëndrueshme.
Por, kohët e fundit ajo është përkeqësuar, prandaj ka kërkuar trajtim shëndetësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.