LAJMI FUNDIT/ Albulena Haxhiu Zbulon Dicka Te Madhe :PDK-ja, LDK-ja dhe Lista Serbe e ndalu.an…

LAJME


LAJMI FUNDIT/ Albulena Haxhiu Zbulon Dicka Te Madhe :PDK-ja, LDK-ja dhe Lista Serbe e ndalu.an

Zyrtarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, ka dekla.ruar se moscertifikimi i Albin Kurtit për zgjedhjet parlamentare është motiv poli.tik. Ajo thotë se VV-ja dhe Kurti janë target ku me çdo kusht duan t’i pamundësojnë qeverisjen kësaj partie. Sipas saj, kryesuesja e KQZ-së, Valdete Daka, PDK-ja, LDK-ja dhe Lista Serbe e ndalu.an certifikimin e listës së kësaj parti.

“Motivi kryesor haptazi është poli.tik dhe për target e ka Lëvizjen Vetëvendosje. Ata duan me çdo kusht që t’ia pamundësojnë qeverisjen VV-së dhe Albin Kurtit, na kanë halë në sy, sepse tek ne shohim vullnetin e madh të qytetarëve për ndryshim.Mos harroni, janë po ata të njëjtit që e r.rëzua.n Qeverinë Kurti në mes të pand.emisë, të njëjtët që form.uan qeveri të jashtë.ligjshme e qeverisën jashtëligjshëm për gjashtë muaj.

E të njëjtit që kanë nëpërkëmbur vendin në këto 20 vjetët e fundit”, ka shkruar Haxhiu në Fa.ce.bo.ok.Haxhiu tutje ka thënë se sist.emi i drejtësisë është i kapur ngase sipas saj, shkelësit më të mëdhenj të ligjit nuk kanë asnjë probl.em të regjistruar me ligjin.Pikërisht këtu edhe qëndron thelbi i kun.dërshtimit të tyre.

Ata i frikësohen dhe e luftojnë Lëvizjen e Albin Kurtin sepse janë të vetëdijshëm se në Qeverinë Kurti.Vetingu në sistemin e dre.jtësisë dhe konfis.kimi i pasurisë së paligjshme janë të pashmangshme”, ka shkruar tutje.