LAJM I MIRE / Banka Botërore Do Të Ndajë 10 Milionë Euro Për Familjet E V Arfëra Shqiptare, Ja Si Do Të Përfitohet

LAJME

LAJM I MIRE / Banka Botërore Do Të Ndajë 10 Milionë Euro Për Familjet E V Arfëra Shqiptare, Ja Si Do Të Përfitohet

Në funksion të jetësimit të reformave tona, sot zhvillova një takim v irtual me drejtorin e Bankës Botërore për Kosovën, z. Massimiliano Paolucci dhe pjesën tjetër të ekipit të BB-së.

Ku diskutuam për r eformat e ndërmarra nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, me theks të veçantë për Reformën Pensionale dhe vazhdimin e Reformës së Asistencës Sociale.

Në takimin e sotëm, bashkë me ekipin e Bankës Botërore diskutuam edhe për pr ocesin e fillimit të impl ementimit të projektit të BB-së, në vlerë prej 10 milionë euro, që për synim ka mbështetjen e familjeve të v arfëra në Kosovë. Paolucci e falënderova për mbështetjen e madhe që ndër vite Banka Botërore i ka dhënë shtetit tonë dhe tani që po vazhdon të jep kontributin e saj, si në funksion të rimëkëmbjes ekonomike pas p ërhapjes së p andemisë, po ashtu edhe në mbështetje të pr ocesit të r eformave që kam ndërmarrë, si ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale.