Lajm i Madh Per Shqipetaret/ Kjo Është Videoja Nga Amerika Që Po “Cmend“ Serbinë Dhe Mediat Serbe

LAJME

Kjo Është Videoja Nga Amerika Që Po “Cmend“ Serbinë Dhe Mediat Serbe

Kjo Është Videoja Nga Amerika Që Po “Cmend“ Serbinë Dhe Mediat Serbe

Një videoxhirim i NATO-s, i publikuar kohë më parë përmes YouTube flet për misionin e kësaj aleance në Kosovë më 1999, ndërsa mediat e Beogradit shfaqin habínë pse kjo ndodh tani, duke thurur spekulime politike në stilin e tyre të íntrígave mé póshté mund ta shíhní vídeón filmi Amerikan. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Zëvendësi i ndihmësit të sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Jonathan Parish, në një moment në videoxhirim thotë se “konfIíkti në Kosovë shka ktoi krízë humanitare, e cila ishte shndërruar në kërc ënim për stabílítetin e rajonit, dhe për këtë shkak ndërhyrja ishte e domosdoshme”.