LAJM I MADH / Ambasadori anglez me kërkesen e tij ka Sh’okuar Serbinë ai kërkon që urgjent të…

LAJME

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë Nikolas Abot ka përkujtuar ma $akrën e Reçakut

22 vjetorin e kësaj amsakre ai e përkujton me një fjalë.

” Sot kujtojmë v iktimat e ma sa krës në Reçak”, tha ambasadori anglez.

Ai tha se është e rëndësishme që drejtësia të bëhet për ta, familjet dhe miqtë e tyre.