Lajm i keq nga Zemaj, Këtë asnjë qytetarë i Kosovës nuk e ka pritur

LAJME

Lajm i keq nga Zemaj, Këtë asnjë qytetarë i Kosovës nuk e ka pritur

Lajm i keq nga Zemaj, Këtë asnjë qytetarë i Kosovës nuk e ka pritur

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka folur për masat e reja me qëllim të parandalimit të përhapjes së C0VíD-19.

Zemaj në Pressing ka folur edhe për orën policore që po aplikohet në disa komuna të Kosovës. Ai tha se ora policore nuk do të hiqet derisa të ketë ulje të numrit të të infektuarve.

“Derisa te sigurohemi se numri i infeskioneve shkon duke ra dhe rrítja e kujdesi zbatushmëria e masave dhe të gjitha që kërkohen, nuk mund të lëvizim me asnjë masë leh tësuese.

Për këtë arsye po kërkohet të kemi kujdes të shtuar nga të gjithë pa përjashtim”, tha Zemaj.