LAJM I HIDHUR per Hashim Thaçi nga amerikanët, ky është lajmi

LAJME

LAJM I HIDHUR per Hashim Thaçi nga amerikanët, ky është lajmi

Ishte 24 qershori, dita kur Specialeja në Hagë njoftoi se është ngritur propozim aktvendim ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, dhe ish shefit të SHIK-ut, Kadri Veseli.

Kurse, edhe këtu, SHBA refuzuan edhe njëherë Hashim Thacin, duke ia dhënë edhe ‘goditjen’ përfundimtare, dhe duke dëshmuar se tashmë SHBA nuk e sheh si njeriun e duhur për të bashkëpunuar presidentin e Kosovës.