LAJM I HIDHUR/ Ndahet Lajm Shum I Keq Për Vetëvendosjen Dhe Vjosa Osmanin Për Zgjedhjet E 14 Shkurtit …!!

LAJME


LAJM I HIDHUR/ Ndahet Lajm Shum I Keq Për Vetëvendosjen Dhe Vjosa Osmanin Për Zgjedhjet E 14 Shkurtit …!!
Ky eshte Sken,ari qe mundet ta pret Vetëven,dosjen, ja se si mund te shpallet e pavlefshme fitorja e Albinit dhe Vjoses

Mehazi: Sondazhet e derita.nishme tregojnë se LVV-ja e Albin Kurtit do marrë një fitore të jashte.zakonshme.
Në nje po.st në Facebook, Albin Kurti ka thene se është zgjedhur nga Vetëvendosje si kandi.dati për kryeministër i Kosovës.

Edhe pse Komi.sioni Qendror i Zgjed,hjeve nuk e ka certifikuar Kurtin, dhe disa emra të tjerë të VV-së, ata nuk janë hequr nga lista.

Lidhur me këtë çës.htje ka folur njohësi i çësh,tjeve politike.

Analisti politik, Sulejman Mehazi, ne nje pro.noncim dhene gazetës “Bota sot”, ka thënë se nëse li,deri i Vetëvendosjes nuk tërhi.qet nga gara, ka mundesi, gjithnjë sipas tij, që KQZ-ja të shpallë të pav,lefshme fitoren e Lëvizjes Vetëvendosje në zgjed,hjet e 14 shkurtit.

“Kujdes, nëse Albin Kurti nuk terhiqet nga lista e deput.etëve, KQZ-ja mund të shpallë të pavlef,shme fitoren e Lëvizjes Vetëvendosje, e të kënaq part,itë tjera konkurruese. Fushata për zgjedhjet e 14 shkur.tit filloi në Kosovë, partive konkurruese politike ju dëshirojmë kampanjë të qetë e të mençur zgjedhore duke bindur qytetarët e votue,sit e tyre jo me ofendime, sharje e shpifje ndaj partive konk.urruese, po me programet katërvjeçare qeverisëse”, ka deklaruar filli,misht Mehazi.

Mehazi thote se përkundër se sond,azhet e rendisin si të parën partinë e Kurtit, lehtë mund të ndod,hë që kjo fitore e Vetëvendosjes të kthe.het në humbje juridike nga KQZ-ja.