LAJM I HIDHUR/ Ndahet lajm shum i keq nga SHBA per Vjosa Osmanin !!

LAJME


LAJM I HIDHUR/ Ndahet lajm shum i keq i papritur per Vjosa Osmanin !!

Vlora Citakut i besohe,t pozita e Presidentes nga SHBA dhe kjo po qe eshte nje dhimbje e madhe per Vjosen.
Publicisti i njoh,ur, Shkëlzen Maliqi e konsideron se roli i .Amerikes është me doemo.s ne te gjitha proceset që ndod,hin në Kosove.

Sipas tij thuhet se SHBA-ja mund ta ve në du,kje rolin e saj edhe ne zgj,edhjen e presidentit te ri në Kosovë, por edhe në vazhdimin e dialogut ndër.mjet Kosoves dhe Serbise. Ai e beson se SHBA mund të insi,stoje qe ta bëjë Vlora Çitakun presid.ente të Kosovës.