Lajm fantastik per shqiptaret per veturat qe blehen nga Gjermania dhe Zvicra…

LAJME

Lajm fantastik per shqiptaret per veturat qe blehen nga Gjermania dhe Zvicra…

Lajm fantastik per shqiptaret per veturat qe blehen nga Gjermania dhe Zvicra. Kuvendi miratoi Ligjin për regjistrimin e automjeteve me targa të huaja.

Të gjitha automjetet që kanë hyrë në territor deri më 1 tetor 2020 dhe që janë me targa të huaja. Do të mund të regjistrohen në vend brenda një viti me tarifë të ulur për 50% të vlerës së përcaktuar të të gjitha detyrimeve që paguhen gjatë importit nga organet kompetente shtetërore.

Projektligji hyn në fuqi 20 ditë pas miratimit nga Kuvendi, keto jane detajet e fundit te dhena nga kuvendi, transmeton ditorja.

Të gjitha automjetet që kanë hyrë në territor deri më 1 tetor 2020 dhe që janë me targa të huaja.Do të mund të regjistrohen në vend brenda një viti metarifë të ulur për 50%të vlerës së përcaktuar.