Ky iIlaç i fuqishëm natyral vetëm nga dy përbërës ua mbron tërë trupin nga sëmundjet

LAJME


Ky ilaç funksionon në mënyrë parandaluese për shumë sëmundje. Bërë në kuzhinë, përgatitet shumë lehtë.
Perberesit:
350 g hudhër
200 ml rum

P PRGATITJA DHE PERDORIMI:
Qëroni hudhrën dhe grijeni, më pas shtoni rumin.
Ruhet në një kavanoz dhe kullohet pas 10 ditësh.
Ruani lëngun e sforcuar në frigorifer për 2 javë.
Vendosni një pikë në një filxhan ujë para mëngjesit, drekës dhe darkës.
E Rendesishme: Përdoret vetëm 12 ditë në disa vjet ..
Ndalohet konsumimi i alkoolit nga personat nën 18 vjeç!

Recetat natyrale dhe ilaçet nuk zëvendësojnë terapinë e rregullt të përshkruar nga një mjek. Mjetet juridike natyrore përdoren si një shtesë dietike, si dhe për parandalimin.