Ky është Kosovari patriot qe po kerkon punëtor ne Gjermani , rroga më e vogël 1800 euro mundesi qe ti beni letrat?

LAJME

Ky është Kosovari patriot qe po kerkon punëtor ne Gjermani , rroga më e vogël 1800 euro mundesi qe ti beni letrat?

Ky është Kosovari patriot qe po kerkon punëtor ne Gjermani , rroga më e vogël 1800 euro mundesi qe ti beni letrat?

Gjermania ka shume nevojë për fuqi punëtore të specializuar, pra, nëse ju jeni shumë i mirë si punëtor në firmën ku punoni, ajo vetë do kërkojë t’ju bëjë dokumentet.

Ndërsa një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti.Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail.