Kush ka perparsi ne kete kryqezim? 90% gabojne. Ja pergjigjeja e sakte…

LAJME

Kush ka perparsi ne kete kryqezim? 90% gabojne
Shikoni me vemendje se kush ka perparsi ne kete kryqezim te rende..? Gjate nje eksperimenti social per te gjithe vozitesit apo shoferet e veturave eshte bere kjo pyetje dhe besoni ose jo 90% e tyre jane pergjigjur gabim.

Po ju si mendoni cila eshte pergjigja e sakte e ketij kqyeqezimi??

Pergjigja e sakte: Vetura e kuqe ka perparesi.