Kurrë mos e hani këtë ushqim, shkakton dhimbje barku dhe c’rregullime në organizëm

LAJME


Kurrë mos e hani këtë ushqim, shkakton dhimbje barku dhe c’rregullime në organizëm
Nëse keni një problem në stomak, shpesh ndjeni dhimbje ose fryrje, nuk duhet të konsumoni kurrë një lloj të caktuar ushqimi.

Për më tepër, rekomandohet të mos pini cigare, të mos pini kafe dhe të mos konsumoni alkool.

Ju gjithashtu duhet të shmangni sasi të mëdha të kripës dhe sheqerit të cilat mund të shkaktojnë inflamacion të mëtejshëm dhe dhimbje të forta.

Ju gjithashtu duhet të shmangni ushqimet me yndyrë, çokollatën, por edhe hudhrën. Mos përdorni djegës ose piper.