Kur Albin Kurti Përballej “Fyt Më Fyt” Me T’anket Serbe

LAJME

Dy fotografi te publikuara nga mbështetësit e Vetëvendosjes, të liderit të VV-së, Albin Kurtit është bërë virale në rrjetet sociale, pasi Kurti u k’ritikua nga kundërshtarët politik, kinse për ikjen dje nga veriu kur serbët dolën në p’rotestë.

Kjo faqe, ka publikur një fotografi gjatë d emons tratave të shqiptarëve gjatë viteve të 80-ta, ku shihet Albin Kurti në ballë te t ankeve serbe.

‘Albin Kurti si luan para makinerisë dhe t ankeve të Millosheviqit gjatë de mostr atave”, shkruan faqja e cila e publikoi këtë fotografi.

Albin Kurti, në atë kohë ishte student në Universitetin e Prishtinës dhe ishte një prej organizatorëve të asaj kohe të de monst arave që ndryshuan kahjen e ish Jugosllavisë.

Kurti, si gjithmnonë ishte i pari, ashtu siç shihet edhe në fotografi, ai është para t ankeve të ka sapit të Ballkanit, Sllobodan Millosheviq.

Ishin këto dem onst rata që d ridhen themelet e Serbisë nga ku edhe filloj një organizim mbarëkombëtarë për t’i bërë ballë k’riminelit Millosheviq.

Këto fotografi, aktivistët e VV-së i kanë publikuar pasi Kurti u a kuzua se iku nga përballja e djeshme me serbët.