Kujdes ku parkoni. Ua lanë panamerën pa rrota, por kjo nuk është e tëra

LAJME

E pabesueshme është informacioni në lidhje me vendin ku është kryer krimi.

Njohës më të mirë të klimës sonë do ta pranojnë menjëherë se një vjedhje e tillë nuk mund të ndodhë në Ballkan. Thënë më mirë, kryerja e vjedhjes, sepse hajdutët ballkanas nuk heqin dorë nga asgjë, por përsëri, pas tjetërsimit, ata e lënë makinën në gunga.

Këtu gjërat janë shumë më ndryshe, kështu që panamera mbeti në disqe pasi u vodhën rrotat. Dhe kjo do të thotë dëmtim shtesë mbi atë prej disa mijëra eurosh për shina dhe goma të reja. Hajdutët i lanë bulonat me nxitim dhe nuk ia morën vinçin.

Le të themi se vjedhja ndodhi në një parking privat të kufizuar, në një vend që nuk ka shumë lidhje me krimin. Fotografitë vijnë nga një vend që shumë e shohin si një shembull të një shoqërie të civilizuar, Suedia.

Në fund, Panamera përfundoi në paletë dhe ka shumë të ngjarë që do të duhet të marrë rrota të reja. Të vjetrat e saj, duke gjykuar nga puna e hajdutëve, tashmë janë instaluar në një makinë tjetër.