KUJDES/ Kamomili është i shëndetshëm, por në këto raste mund të dëmtojë trupin shumë

LAJME


Kamomili është i shëndetshëm, por në këto raste mund të dëmtojë trupin shumë
Çaji i kamomilit është i shijshëm dhe i shëndetshëm, por nëse e merrni me ilaçe të caktuara, dmth. Ndërsa jeni nën terapi, mund ta bëni veten problem.

Gjegjësisht, kamomili nuk rekomandohet të përdoret nëse pini qetësues, sepse zvogëlon veprimin e tyre.

Nuk rekomandohet të pini ndërsa jeni nën terapi me ndonjë ilaç, sepse në zorrët dhe stomakun ngadalëson thithjen e barnave, dhe kështu veprimin e tyre.