Kliko dhe Voto Ne Sondazhin Online, A Do Ta Vo Tonit Hashim Thaçin Për Kryeminstër Nëse Ai Do Lirohej?

LAJME

Kliko dhe Voto Jepni Mendimin Tuaj A Do Ta Vo Tonit Hashim Thaçin Për Kryeminstër Nëse Ai Do Lirohej?

Kliko dhe Voto Jepni Mendimin Tuaj A Do Ta Vo Tonit Hashim Thaçin Për Kryeminstër Nëse Ai Do Lirohej?

Hashim Thaçi (i lindur më 24 pr ill 1968) është presidenti i pestë i Republikës së Kosovës. Ai ishte kryeministri i parë i Kosovës së pavarur, Ministër i Jashtëm dhe Zëvendëskryeministr në kabinetin e ri të kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori detyrën më 12 dhj etor 2014.

Thaçi ishte gjithashtu kreu i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK). Ai u ngrit në rend të parë si kreu politik i Us htrisë Çlirimtare të Kosovës (U ÇK).

Voto me Poshte :