Kjo nuk pritej, për’plasën keq Vjosa Osmani e Albin Kurti (FOTO)

LAJME

Kjo nuk pritej, për’plasën keq Vjosa Osmani e Albin Kurti (FOTO)

Kjo nuk pritej, për’plasën keq Vjosa Osmani e Albin Kurti (FOTO)

Ushtruesja e detyrës se presidentit te Kosoves Vjosa Osmani, si duket është duke kaluar ne disa momente te rëndësishme te karrierës politike, ajo ishte e nominuar për kryeministre nga Lidhja Demokratike e Kosovës, parti kjo qe me pas e largoje nga kryesia e saj.

Vjosa Osmani dhe Albin Kurti, raportohet se kan mar’rëdhënie te shkëlqyeshme por kjo miqësi si duket ka filluar te këtë kri’za, pasi qe Vjosa Osmani nuk dëshiron te garoj ne kuadër te VV-se.

Ajo dëshiron qe te krijoj një parti te re, dhe te bej koalicion parazgjedhor me VV, por për këtë nuk është i mendimit Albin Kurti.