Kjo ishte porosia e Thaçit që ja la Endritit pak para së të nisej për hagë. – (VIDEO)

LAJME

Kjo ishte porosia e Thaçit që ja la Endritit pak para së të nisej për hagë. – (VIDEO)

Kjo ishte porosia e Thaçit që ja la Endritit pak para së të nisej për hagë. – (VIDEO)

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaci është ftuar para një jave në hagë, tashmë Thaci ndodhet atje ku po intervistohet për ngjarje të ndryshme. Djali i tij, Endrit Thaci ditën e sotme ka treguar

se cfarë i kishte thënë Hashim Thaci atij pak para se të shkonte në hagë. Endriti tha: ‘Babai më thirri dhe më tha, Endrit unë po shkoj…. por do te kthehem faqebardhe ashtu si me duan shqiptaret e mi , dhe une nuk do ti zhgenjej kurre as ty as familjen por as edhe Shqiptaret e mi sepse une jam i pafajshem…