Kjo çka bën ky qytetarë për Albin Kurtin po habitë gjithë Kosovën

LAJME

Kjo çka bën ky qytetarë për Albin Kurtin po habitë gjithë Kosovën

Kjo çka bën ky qytetarë për Albin Kurtin po habitë gjithë Kosovën

Etem Zejnelji është emri i cili është përmendur në një postim ku thuhet se do të organizojë udhëtime falas nga Dyzeldorfi i Gjermanisë, prej datës 10 deri më 18 shkurt, për ta votuar Vetëvendosjen.

Në një postim në grupin e përkrahësve të Vetëvendosjes, thuhet se nisja dhe kthimi do të bëhet me autobus, përcjell Gazeta Express.

Aplikimi i mërgimtarëve për regjistrim në votim fillon më 13 janar dhe zgjat deri më 24 janar.

Mërgimtarët do të jenë të parët që do të mund të votojnë. Periudha e votimit përmes postës fillon më 2 shkurt dhe përfundon 24 orë pas zgjedhjeve.