Ketu Mund T’i Gjeni Vajzat Ne Vendin Tone Per 10 Euro Ato Vijne Ne Motel

LAJME

Ketu Mund T’i Gjeni Vajzat Ne Vendin Tone Per 10 Euro Ato Vijne Ne Motel

Ketu Mund T’i Gjeni Vajzat Ne Vendin Tone Per 10 Euro Ato Vijne Ne Motel

Këtë mund ta cilësojmë edhe si një lloj protitucioni në rrjet, ku ndoshta është një tutor që menaxhon adresën e Facebook-ut, gjen klientët dhe më pas dërgon vajzat për të kryer punën e për të bërë pagesën.

Por edhe tek rrethi ne Prishtine mbas ores 2 te nates mund t’i gjeni vajzat por ketu kemi edhe numrin por per ta pare numrin.