Këtu mund të ndjekni rezultatet e sakta të zgjedhjeve, e publikuar nga KQZ.

LAJME


Zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës 2021
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka krijuar një link përbrenda faqes zyrtare të saj ku do të publikohen të dhënat e daljes në votime të qytetarëve dhe në fund edhe shpallja e rezultateve preliminare, transmeton IndeksOnline.

Në këtë link deri tani janë publikuar të dhënat e daljes së votuesve deri në orën 11:00.

Rifreskimi i tyre do të ndodhë në orën 15:00 dhe në fund në orën 19:00.

Ende nuk dihet se kur do të shpallen rezultatet preliminare të rezultateve./IndeksOnline/