Kanë mbetur edhe pak vite: Ja kur e parashikon CIA rikrijimin e Shqipërisë Etnike (Foto)

LAJME

Kanë mbetur edhe pak vite: Ja kur e parashikon CIA rikrijimin e Shqipërisë Etnike (Foto)

Ky bashkim parashikohet të ndodhë në vitin 2035 dhe do të përfshijë bashkimin e Shqipërisë me Kosovën dhe rajonet e Maqedonisë, Malit të Zi, Serbisë dhe Greqisë.

Gjithashtu, përfundimet këtu bazohen gjithashtu në burimet e rëndësishme të institucioneve ndërkombëtare që merren me studimet gjeostrategjike.