Jean Claude Vandam: Duhet të ndiqeni shembullin e profetit Muhamedit a.s., nëse doni çdo minutë të jeni të lumtur

LAJME

Jean Claude Vandam: Duhet të ndiqeni shembullin e profetit Muhamedit a.s., nëse doni çdo minutë të jeni të lumtur
Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Vandam ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm.

Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet ”Profeti Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të është shembulli më i mirë në aspektin shpirtëror dhe të dynjasë.