Jam Laura 30 Vjecare, Kërkoje Djalë Për Lidhje Serioze.. Ja Kontakti Im Më Shkruani Vetem Djem Serioz..

LAJME

Jam Laura 24 Vjecare, Kërkoje Djalë Për Lidhje Serioze.. Ja Kontakti Im Më Shkruani Vetem Djem Serioz..

Jam Laura 24 Vjecare, Kërkoje Djalë Për Lidhje Serioze.. Ja Kontakti Im Më Shkruani Vetem Djem Serioz..

Kerkes nga Laura: jam Laura 24 vjecare jetoj ne Vien te Austris (nuk tregova ne fillim se jetoj ne Austri per te pare se me te vertet je djale serioz, ) kerkoj nje djale serioz qe te bashkejetoje me te ta provoj edhe ne shtrat dhe pastajn te martohemi.. Numrin tim mund ta marresh duke shttypur mbi rek,lamen menjehere poshte tekstit, ju pres nxitoni sepse vitet po ikin..