Jam e vetmuar ne banese ne Gjermani kerkoj nje mashkull te fort per lidhje …?

LAJME

Jam e lirë, jetojë në München te Gjermanise, kërkoj një mashkull për lidh,je pse jo edhe martesë…!!!

punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur
Une do ti shikoj dhe lexoj te gjitha liket dhe komentet me vemendje dhe do tju shkruaj…