Ja si ta ndalojme eren e keqe te kembeve nje here e pergjithmone, ne menyre natyrale dhe te shpejte

LAJME


Ja si ta ndalojme eren e keqe te kembe,ve nje here e pergjit.hmone, ne menyre natyrale dhe te shpejte
Më poshtë 3 mën.yra natyrale si të shpëtoni një herë e përgjithmonë nga era e keqe e këmbëve.
Çaji i zi

Përbërësit e këtij çaji mbylli,n poret e lëkurës dhe vrasin bakteret përgje.gjëse për erën e keqe të këmbëve.

Ajo që du,et të bëni është të zhysni kë,mbët në një legen me ujë të ngorhtë në të cilin ndodhen 2 3 paketa çaji të zi. Mbajini këmbët për 30 minuta në këtë ujë dhe më pas fshijini me peshqir.

Lyeni këmbët me pudër dhe vishni çorape.
Soda e bukës neutr,alizon pH e lëkurës, duke redukt,uar sasinë e prodhimit të djersës.

Zhytini këmbët çdo natë në një legen me ujë ku janë shtuar 4 lugë sodë buke e do të shihni që era e këmb,ëve nuk do të ndihet më.

Nje tjeter përb,ërës që eleminon aromën e keqe të këmbëve është kripa Epsom.

Mjafton të përsërisni procedurën e lartëpër,mendur dhe këmbët tuaja nuk do të jenë më prob,lem për ju./living.al/