Ismet Beqiri: ‘Populli Me Në Fund E Kuptoj Se Kurti Është Argat I Serbis.’ – (VIDEO)

LAJME

Antari i LDK-së, Ismet Beqiri e ka kritikuar liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin për kohën që ishte ai kryeminister i Kosovës. Beqiri u shpreh se Kurti t’a fund0s shtetin e Kosovës.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

‘Per 50 ditë në qeveri Albini deshti me sjellë Serbin në Kosovë, me Amerikën i pr1shi raportet edhe populli e murrë vesh që ai është argat i Serbis.