EKSKLUZIVE / Intervistë E Pa Dëgjuar Më Parë Nga Kadri Veseli | Pse I Tha Kurti-T fjalet qe do ju lene me goje hapur…

LAJME

Intervistë E Pa Dëgjuar Më Parë Nga Kadri Veseli | Pse I Tha Kurti-T S’mund Të Jesh Më Patriot Se Unë Dhe Hashim Thaçi?

Intervistë E Pa Dëgjuar Më Parë Nga Kadri Veseli | Pse I Tha Kurti-T S’mund Të Jesh Më Patriot Se Unë Dhe Hashim Thaçi?

Intervistë E Pa Dëgjuar Më Parë Nga Kadri Veseli | Pse I Tha Kurti-T S’mund Të Jesh Më Patriot Se Unë Dhe Hashim Thaçi?

Kadri Veseli emocional dhe real: S’ka frikë që më ndalë.Kadri Veseli emocional dhe real: “S’ka frikë që më ndalë, dikush i cili kurrë s’ka kontribuar për atdhe – sot shet patriotizëm. Kurti i cili e mban një flamur në rroba s’mund të jetë më patriot se unë.” ishin disa prej fjaleve qe dikur ish kryetari i parlamentit te Kosoves u shpreh ne nje interviste te pa degjuar me pare. Ai iu drejtua direkt Kurtit duke i thene se nuk mund te jesh me patriot se un. Intervista e tij:”Mos te aktrojne para qytetareve se kush eshte me patriot, e aq me teper disa qe…si te jene tradhtare per dy minuta, une se di se cysh po kane edhe etike? Ata e mbajne flamurin kuq e zi te cilin une nuk e mbaj ne rrobat e mija, por besoj se ne shpirt nuk mund te jete Albin Kurti me shqiptar se sa une, as se sa Hashim Thaci…”