I thanë se ka një lloj buburreci në kraharor, por doli krejt tjetër gjë

LAJME

I thanë se ka një lloj buburreci në kraharor, por doli krejt tjetër gjë
Një qytetar u shtrua u rgjent në s pital për shkak të një dh imbje të fortë në kraharor.
Pasi i bënë një grafi të shpejtë në spitalin “Rusape General Hospital” në Zimbabve u pa që p acienti kishte një kacabu (buburrec) në kraharor dhe që kur lëvizte jepte dh imbje të padurushme.

Mjekët e këshilluan pacientin të shkojë jashtë vendin, në Indi, për një ndërhyrje k irurgjikale më profesionale.

P acientit iu desh të shesë shtëpinë e gjithçka që kishte, gjeti dhe mbështetjen financiare të afërmve dhe u nis menjëherë për në Indi.

Pasi mbërriti në Indi, mjekët i bënë një grafi tjetër dhe i thanë se nuk kishte asnjë shenjë buburreci në kraharor.

Sipas tyre, buburreci kishte hyrë në pajisjet e grafisë dhe jo në kraharorin e tij.