Votoni !!! Hyn Dhe Jep Voten Tende A Duhet Të Bëhet Kryeministër Albin Kurti ?

LAJME

Analisti politik, Krenar Shala, me anë të një postimi n% Facebook ka Shkruar se shteti ka qene me i organizuar nen udheheqejen e ish kryeminstrit Kurti. “Kosova, nën udhëheqejen e ish kryerministrit Kurti u kanë shteti ma i organizum edhe ma efektiv m’botë në përballje me pa ndeminë”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai ka thënë se shteti ka është marrë shembull gjatë diskutimeve në parlamentin e Australisë. Voto më poshtë.Hyn dhe jep voten tende a duhet të bëhet Kryeministër Albin Kurti.Ai ka thënë se shteti ka është marrë shembull gjatë diskutimeve në parlamentin e Australisë. Voto më poshtë.Hyn dhe jep voten tende a duhet të bëhet Kryeministër Albin Kurti.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive